Signing

Wij verzorgen alle denkbare reclame uitingen en zorgen ervoor dat uw bedrijf prominent in beeld komt. U kunt bij ons terecht voor het creatieve ontwerp en de professionele en tegelijk snelle realisatie van signing in al zijn facetten. Wij leveren voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Autobelettering
Uw auto als reclamedrager zorgt voor vergroting van uw naamsbekendheid. Natuurlijk moet het ontwerp afgestemd zijn op het model van uw auto en representatief zijn. Bij Van der Grond Reclame kunt u rekenen op:
• Uitstekende kwaliteit folies
• Technische expertise
• Creatieve oplossingen
• Deskundige plaktechniek met strak resultaat
• Zorgvuldige autobelettering

Van een effectievevermelding van uw website tot een spectaculair design of volledige carwrapping (het inpakken van uw auto in folie): Van der Grond Reclame zorgt voor opvallende autobelettering. Creatief en tot in de puntjes verzorgd!

Stickers voor binnen en buiten
Of u nu ‘even snel’ één sticker nodig heeft of bijvoorbeeld de complete bewegwijzering in een gebouw geregeld wilt hebben: u bent bij Van der Grond Reclame aan het juiste adres. Op basis van functie en toepassing leveren we alle denkbare stickers voor signingbinnen en buiten. Denk aan waarschuwingsstickers op bijvoorbeeld uw machinepark, rijdend materieel of bepaalde ruimtes, aanduidingen op ramen en deuren en nog veel meer. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en uitstekende service!

Reclameborden en bouwborden
Sponsort u een vereniging of wilt u een bord voor of aan uw pand met uw bedrijfsnaam? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in één oogopslag optimaal herkend wordt. Van der Grond Reclame regelt:
• Bouwborden op weerbestendig materiaal
• Spandoeken inclusief frames
• Met een duidelijke boodschap in uw huisstijl

Op basis van de door u opgegeven maten en het doel van het bord, ontwerpen wij een effectief en opvallend bord dat uw boodschap in één oogopslag overbrengt. Afhankelijk van de toepassing kiezen we het meest geschikte materiaal zoals bijvoorbeeld Trespa of Dibond.

Zon- of warmtewerende raamfolie
Raamfolie is de ideale oplossing voor verbetering van de werkomstandigheden. Vakkundig aangebracht, A-kwaliteit glasfolie houdt ’s winters de kou buiten en ’s zomers de warmte. Tevens kunnen we met folie hinderlijke reflectie in beeldschermen wegnemen en zonder lichtverlies creëren we tegelijk meer privacy.

Denk ook eens aan inbraakwerende raamfolie of aan raamfolie als reclame-uiting. Zowel de buitenramen als glazen scheidingswanden of toegangsdeuren worden zo smaakvolle en tegelijk opvallende reclamedragers.

Het effect staat of valt met het professioneel en strak aanbrengen. Gelukkig kunt u hiervoor volledig vertrouwen op de expertise en ervaring van Van der Grond Reclame.